Szukasz dobrego gry?
Znalazłem fajne gry, ale mam dylemat przy kasie. Jest tam tyle opcji, że aż kręci się w głowie – od kart kredytowych, przez e-portfele, aż po jakieś bony przedpłacone. Nie chcę podawać numeru mojej głównej karty płatniczej, bo naczytałem się o wyciekach danych i nieuczciwych operatorach. Jakie metody są teraz uważane za najbezpieczniejsze dla graczy z Polski? Zależy mi na czymś, co nie zostawia zbyt wielu śladów na wyciągu bankowym i gwarantuje, że moje środki dotrą tam, gdzie powinny, bez zbędnych prowizji.
7 Views

Ja od lat trzymam się zasady, że sprawdzam, czy dana metoda obsługuje wypłaty w tej samej walucie, w której gram. Pozwala to uniknąć kosztów przewalutowania, które przy większych kwotach mogą być naprawdę irytujące. Warto też zerknąć, czy
nie oferuje specjalnych bonusów za skorzystanie z konkretnej metody płatności. Czasem za wpłatę przez dany e-portfel można zgarnąć dodatkowe darmowe spiny. Najważniejsze to czuć się komfortowo z wybranym narzędziem i mieć pewność, że w razie problemów wsparcie techniczne płatności pomoże nam odzyskać dostęp do środków.